+385 1 366 5140 info@promac.hr
Promac logo
Pizzarella + pult

PZLINT35

Pizzarella + pult

Dostupno u roku od 7-30 dana

Cijena na upit

Nabavite ugostiteljsku opremu bez kredita, kamata i dodatnih troškova! Najam od 12 do 60 mjeseci, s fiksnim uvjetima i uključenim osiguranjem. Brza obrada bez dodatne dokumentacije za d.o.o. Plaćanje kvartalno. Dostupno za cijelu Hrvatsku. Za više informacija nazovite nas 📞 +385 1 366 5140 ili nam pošalji email ✉️ info@promac.hr.

Više o najmu opreme

Narudžbe unutar Hrvatske isporučujemo u roku do 5 radnih dana od potvrde i uplate narudžbe. Za inozemstvo, isporuka ovisi o carinskim i špediterskim procedurama. Dostavu vrši IN-TIME d.o.o., a trošak dostave prikazuje se prilikom narudžbe. Ako roba nije dostupna odmah, kupac će biti obaviješten o novom roku isporuke. Roba je osigurana u transportu, a prilikom preuzimanja kupac treba provjeriti eventualna oštećenja.

Više o dostavi

Tehničke specifikacije

  • Model
    PZLINT35
  • Širina X Dužina X Visina (mm)
    2150 x 820 x 150
  • Promjer kalupa
    Ø 28 \ 35 cm
  • Potrošnja AC230V (kW)
    350 + 250

Opis proizvoda

Glavna značajka Pizzarelle je mogućnost razvlačenja kugle tijesta baš kao profesionalni kuhar pizze, kako bi se ovaj proces, koji je svladan tek nakon godina učenja, učinio jednostavnim i brzim.

Pizzarella radi na sobnoj temperaturi s kuglom, bez stiskanja ili valjanja, niti zagrijavanja, čime se čuvaju fizička i organoleptička svojstva tijesta, baš kao što to čine vješte ruke talijanskog pizza majstora.

Zahvaljujući ručno upravljanoj gornjoj ploči, nježno i ravnomjerno prenosi kontinuirani niz tlačnih valova i rotirajućih pulsacija na tijesto, putem svojih posebnih membrana protiv lijepljenja, kako bi se tijesto razvaljalo na nenadmašan homogen način.

Pizzarella u sredini formira tanku bazu po želji, a vanjska kora deblju, zadržavajući dragocjene mikromjehuriće plina koji su se formirali unutar tijesta tijekom dizanja.

Usporedba proizvoda