+385 1 366 5140 info@promac.hr
Promac logo
Pizzarella + ladice

PZLCAB35

Pizzarella + ladice

Dostupno u roku od 7-30 dana

Cijena na upit

Nabavite ugostiteljsku opremu bez kredita, kamata i dodatnih troškova! Najam od 12 do 60 mjeseci, s fiksnim uvjetima i uključenim osiguranjem. Brza obrada bez dodatne dokumentacije za d.o.o. Plaćanje kvartalno. Dostupno za cijelu Hrvatsku. Za više informacija nazovite nas 📞 +385 1 366 5140 ili nam pošalji email ✉️ info@promac.hr.

Više o najmu opreme

Narudžbe unutar Hrvatske isporučujemo u roku do 5 radnih dana od potvrde i uplate narudžbe. Za inozemstvo, isporuka ovisi o carinskim i špediterskim procedurama. Dostavu vrši IN-TIME d.o.o., a trošak dostave prikazuje se prilikom narudžbe. Ako roba nije dostupna odmah, kupac će biti obaviješten o novom roku isporuke. Roba je osigurana u transportu, a prilikom preuzimanja kupac treba provjeriti eventualna oštećenja.

Više o dostavi

Tehničke specifikacije

  • Model
    PZLCAB35
  • Širina X Dužina X Visina (mm)
    700 x 820 x 150
  • Promjer kalupa
    Ø 28 \ 35 cm
  • Potrošnja AC230V (kW)
    350

Opis proizvoda

Glavna značajka Pizzarelle je mogućnost razvlačenja kugle tijesta baš kao profesionalni kuhar pizze, kako bi se ovaj proces, koji je svladan tek nakon godina učenja, učinio jednostavnim i brzim.

Pizzarella radi na sobnoj temperaturi s kuglom, bez stiskanja ili valjanja, niti zagrijavanja, čime se čuvaju fizička i organoleptička svojstva tijesta, baš kao što to čine vješte ruke talijanskog pizza majstora.

Zahvaljujući ručno upravljanoj gornjoj ploči, nježno i ravnomjerno prenosi kontinuirani niz tlačnih valova i rotirajućih pulsacija na tijesto, putem svojih posebnih membrana protiv lijepljenja, kako bi se tijesto razvaljalo na nenadmašan homogen način.

Pizzarella u sredini formira tanku bazu po želji, a vanjska kora deblju, zadržavajući dragocjene mikromjehuriće plina koji su se formirali unutar tijesta tijekom dizanja.

Usporedba proizvoda