0

Perilica crnog posuđa LP4 S8 TR Plus

Vrlo velika elektronička profesionalna perilica za crno suđe s povratom topline

Cijena 19.870,00
(149.710,52 kn)
0,00
Cijena najma: 0,00

Dostupno u roku od 7-30 dana

Opis proizvoda

Profesionalna perilica za crno suđe velikog kapaciteta, namijenjena korisnicma poput hotela, restorana, i drugih većih ugostiteljskih objekata.

Perilica je izvedena od kvalittnog inoxa, s dublom stijenkom na stanicama ali i vratima, te dolazi opremljena elektroničkim kontrolnim sistemom s monokromatskim tipkama i zaslonom. Inovativna pozadinski-osvijetljena START tipka označuje svaki pojedini dio ciklusa pranja i funkcije uređaja.

Uređaj je opremljen samo-čistećom vertikalnom pumpom, duboko-formiranim spremnikom, rukama za pranje i ispiranje od inoxa, duplim filterom spremnika sa sistemom sakupljanja prljavštine i filterom pumpe, standardnom pumpom ispiranja, termostop sistemom za osiguravanje temperature ispiranja u sukladnosti s HACCP regulativama, automatskim ciklusom samo-čišćenja, četiri programirana ciklusa pranja, sistemom sekvencijalnog aktiviranja pumpi pranja za uklanjaje rizika električnog udara, te vratima s dvostrukom stijenkom dovoljno snažnima da mogu poslužiti i kao radna ploha.

TR varijanta perilice nudi znatnu uštedu energije, čak do 50%. Sistem uklanja paru iz spremnika, te ju koristi za pred-zagrijavanje hladne vode na 50°C, što rezultira time da je uložena energija potrebna za zagrijavanje vode ispiranja dramatično smanjena. TR sistem također smanjuje i temperaturu zraka ispuštenog u okoliš za više od polovice, pa stoga i poboljšava kvalitetu zraka u prostoru instalacije. Vlažnost zraka smanjena je za do 20% u usporedbi sa uređajima bez TR sistema, što čini uređaj mnogo ugodnijim za korištenje

Model LP4 odlikuje se većom košarom i korisnom visinom pranja od ostalih LP modela. Također, za razliku od modela LP1, koristi dvije pumpe umjesto jedne, što povećava ukupnu snagu i efikasnost.

Napomena: Jamstvo je valjano samo uz korištenje omekšivaća vode (depuratora)