PZ4823099
Model Pizzaiola je mikser s kompaktnim sustavom dvostrukih ruku za profesionalnu upotrebu.
Pizzaiola ima promjenjivu brzinu od 35 do 55 udaraca/minuti i mijesi od 5 do 48 kg s posudom od 60 litara.
Model Pizzaiola idealan je mikser za proizvodnju hidratiziranijih tijesta za pizzu i focacciu, kao što su pizza alla pala i pizza gourmet.
Karakteristike Pizzaiole
Pizzaiola je mikser s kompaktnim sustavom uranjajućih ruku za profesionalnu upotrebu, posebno za tijesta za pizzu i focacciu. Ima fleksibilan raspon brzine koji omogućuje postizanje veće hidratacije kako bi se napravila složenija tijesta, kao što su pizza alla pala i gourmet.
Na tehničkoj razini, Pizzaiola je opremljena inverterom s varijatorom brzine i mehaničkim timerom te radi na 230V jednofaznom naponu.
Lakše pražnjenje i čišćenje zahvaljujući potpuno izvlačivim rukama.
Dostupno u roku od 7-30 dana
Nabavite ugostiteljsku opremu bez kredita, kamata i dodatnih troškova! Najam od 12 do 60 mjeseci, s fiksnim uvjetima i uključenim osiguranjem. Brza obrada bez dodatne dokumentacije za d.o.o. Plaćanje kvartalno. Dostupno za cijelu Hrvatsku. Za više informacija nazovite nas 📞 +385 1 366 5140 ili nam pošalji email ✉️ info@promac.hr.
Narudžbe unutar Hrvatske isporučujemo u roku do 5 radnih dana od potvrde i uplate narudžbe. Za inozemstvo, isporuka ovisi o carinskim i špediterskim procedurama. Dostavu vrši IN-TIME d.o.o., a trošak dostave prikazuje se prilikom narudžbe. Ako roba nije dostupna odmah, kupac će biti obaviješten o novom roku isporuke. Roba je osigurana u transportu, a prilikom preuzimanja kupac treba provjeriti eventualna oštećenja.
Uklonjive ruke za jednostavno čišćenje
Otvor u sigurnosnoj zaštiti za jednostavno dodavanje sastojaka
Progresivni varijator brzine od 35 do 55 okretaja/minuti
Mehanički timer
Jedna veličina maksimalno 48 kg/105,8 lbs tijesta
Napon 200-250 V jednofazni
Čak i ako su joj dimenzije kompaktne, Pizzaiola je savršena za miješenje složenijih tijesta s visokom hidratacijom, poput gurmanske pizze i 'pizze alla pala'.
|
|
|
|---|---|