0

Perilica crnog posuđa LP2 S TR PLUS

Velika elektronička profesionalna perilica za crno suđe

Cijena 11.300,00
(85.139,85 kn)
0,00
Cijena najma: 0,00

Dostupno u roku od 7-30 dana

Opis proizvoda

Profesionalna perilica za crno suđe velikog kapaciteta, namijenjena korisnicma poput hotela, restorana, i drugih većih ugostiteljskih objekata.

Perilica je izvedena od kvalittnog inoxa, s dublom stijenkom na stanicama ali i vratima, te dolazi opremljena elektroničkim kontrolnim sistemom s monokromatskim tipkama i zaslonom. Inovativna pozadinski-osvijetljena START tipka označuje svaki pojedini dio ciklusa pranja i funkcije uređaja.

Uređaj je opremljen s dvije samo-čisteće vertikalne pumpe, duboko-formiranim spremnikom, rukama za pranje i ispiranje od inoxa, duplim filterom spremnika sa sistemom sakupljanja prljavštine i filterom pumpe, standardnom pumpom ispiranja, termostop sistemom za osiguravanje temperature ispiranja u sukladnosti s HACCP regulativama, automatskim ciklusom samo-čišćenja, četiri programirana ciklusa pranja, sistemom sekvencijalnog aktiviranja pumpi pranja za uklanjaje rizika električnog udara, te vratima s dvostrukom stijenkom dovoljno snažnima da mogu poslužiti i kao radna ploha.

Perilica je opremljena i PLUS sistemom, koji stabilizira temperaturu vode ispiranja na 85°C i pri konstantnom pritisku, zahvaljujeći atmosferskom bojleru koji izbjegava dodavanje nove vode iz dovoda tokom ispiranja. Uz to, Plus sistem daje bolju kontrolu i pravilno doziranje sjajila tokom svakog ciklusa.

TR varijanta perilice nudi znatnu uštedu energije, čak do 50%. Sistem uklanja paru iz spremnika, te ju koristi za pred-zagrijavanje hladne vode na 50°C, što rezultira time da je uložena energija potrebna za zagrijavanje vode ispiranja dramatično smanjena. TR sistem također smanjuje i temperaturu zraka ispuštenog u okoliš za više od polovice, pa stoga i poboljšava kvalitetu zraka u prostoru instalacije. Vlažnost zraka smanjena je za do 20% u usporedbi sa uređajima bez TR sistema, što čini uređaj mnogo ugodnijim za korištenje.

Model LP2 odlikuje se većom košarom od modela LP1, no nešto nižom korisnom visinom pranja. Također, za razliku od modela LP1, koristi dvije slabije pumpe umjesto jedne snažnije, što povećava ukupnu snagu i efikasnost.

Napomena: Jamstvo je valjano samo uz korištenje omekšivaća vode (depuratora)