0

Perilica crnog posuđa LP1 S8 PLUS

Velika elektronička profesionalna perilica za crno suđe

Cijena 6.630,00
0,00
Cijena najma: 0,00

Dostupno u roku od 7-30 dana

Opis proizvoda

Profesionalna perilica za crno suđe velikog kapaciteta, namijenjena korisnicma poput hotela, restorana, i drugih većih ugostiteljskih objekata.

Perilica je izvedena od kvalittnog inoxa, s dublom stijenkom na stanicama ali i vratima, te dolazi opremljena elektroničkim kontrolnim sistemom s monokromatskim tipkama i zaslonom. Inovativna pozadinski-osvijetljena START tipka označuje svaki pojedini dio ciklusa pranja i funkcije uređaja.

Uređaj je opremljen s dvije samo-čisteće vertikalne pumpe, duboko-formiranim spremnikom, rukama za pranje i ispiranje od inoxa, duplim filterom spremnika sa sistemom sakupljanja prljavštine i filterom pumpe, standardnom pumpom ispiranja, termostop sistemom za osiguravanje temperature ispiranja u sukladnosti s HACCP regulativama, automatskim ciklusom samo-čišćenja, četiri programirana ciklusa pranja, sistemom sekvencijalnog aktiviranja pumpi pranja za uklanjaje rizika električnog udara, te vratima s dvostrukom stijenkom dovoljno snažnima da mogu poslužiti i kao radna ploha.

Perilica je opremljena i PLUS sistemom, koji stabilizira temperaturu vode ispiranja na 85°C i pri konstantnom pritisku, zahvaljujeći atmosferskom bojleru koji izbjegava dodavanje nove vode iz dovoda tokom ispiranja. Uz to, Plus sistem daje bolju kontrolu i pravilno doziranje sjajila tokom svakog ciklusa.

Napomena: Jamstvo je valjano samo uz korištenje omekšivaća vode (depuratora)