0

Perilica čaša TOP 600

Ugradbena perilica čaša dimenzije košare 50x50cm, namjenjena podpultnoj montaži.

Cijena 2.340,00
0,00
Cijena najma: 0,00

Dostupno u roku od 7-30 dana

Opis proizvoda

Perilica čaša kompletno proizvedena od inoxa AISI 304, sa ugrađenim mikroprekidačem na vratima, koji osigurava zaustavljanje procesa pranja prilikom otvaranja vrata. Izvedena sa duplom stjenkom, vratima otpornima na zvuk i toplinu. Duboki, nakošeni tank koji osigurava potpunu odvodnju vode iz perilice gravitacijom. Prešane vodilice košare.

Uključeni integrirani sistemi zaštite od prepunjenja i cijevi odvoda, za trostruku zaštitu pumpe pranja. Lagane ruke za pranje i ispiranje daju visoku efikasnost čak i uz nizak pritisak vode. Lako uklonjive mlaAPerilica čaša kompletno proizvedena od inoxa AISI 304, sa ugrađenim mikroprekidačem na vratima, koji osigurava zaustavljanje procesa pranja prilikom otvaranja vrata. Izvedena sa duplom stjenkom, vratima otpornima na zvuk i toplinu. Duboki, nakošeni tank koji osigurava potpunu odvodnju vode iz perilice gravitacijom. Prešane vodilice košare.

Uključeni integrirani sistemi zaštite od prepunjenja i cijevi odvoda, za trostruku zaštitu pumpe pranja. Lagane ruke za pranje i ispiranje daju visoku efikasnost čak i uz nizak pritisak vode. Lako uklonjive mlaznice, koje olakšavaju operacije čišćenja. Protu-kapni krov za osiguravanje higijene netom opranog posuđa, CE certificirane komponente.

Uključen i ventil za zaštitu od povratnih voda, te dozator sjajila.

Termostop sistem osigurava da ispiranje počinje tek kada je voda u bojleru dosegla temperaturu od 85°C.

Posljednja generacija beskompromisnih PLATINUM perilica posuđa. Ovi strojevi izrađeni su s potpuno dvoslojnim tijelom, potpuno duboko oblikovanim, dizajniranim da budu tihi i pouzdani. 

Osim standardnih elektroničkih verzija s četiri programabilna ciklusa, nudimo jedan model s verzijom PLUS za stabilnu temperaturu i tlak ispiranja i dva modela s Hygiene + superiornim značajkama. 

Zahvaljujući najnovijoj tehnološkoj obnovi asortimana, ovi još otporniji strojevi promicat će gotovo potpuno uklanjanje bakterijskog opterećenja. znice, koje olakšavaju operacije čišćenja. Protu-kapni krov za osiguravanje higijene netom opranog posuđa, CE certificirane komponente.

Uključen i ventil za zaštitu od povratnih voda, te dozator sjajila.

Termostop sistem osigurava da ispiranje počinje tek kada je voda u bojleru dosegla temperaturu od 85°C.