0

Konvekcijska pećnica Prime T PRVET101 10xGN1/1

Vrhunska digitalna, kombinirana, paro-konvekcijska pećnica s direktnim ubrizgavanjem pare, kapaciteta 10 x GN1/1

Cijena na upit
0,00
Cijena najma: 0,00

Opis proizvoda

Paro-konvekcijska pećnica kapaciteta 10 x GN1/1, vrhunski je uređaj koji pruža iznimnu kontrolu nad procesom pečenja, te sigurne, lako-ponovljive rezultate.

Odlikuje se novim digitalnim kontrolnim sustavom sa 7" HD kolor-kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir,  koji nudi konfiguriranje od strane korisnika, te nudi brz i lagan pristup najčešće korištenim receptima.

Dostupni modovi kuhanja uključuju: AC Sistem automatskog kuhanja internacionalnih recepata ilustriranih slikama gotovih jela, ručno kuhanje u tri moda (Konvekcija od 30°C do 300°C, kuhanje parom od 30°C do 130°C ili kombinirani mod konvekcije + pare od 30°C do 300°C), mogućnost programiranja/memoriziranja recepata (do 15 ciklusa) sa imenovanjem i dodjeljivanjem slike i informacija o svakom receptu. Uz to dostupan je i automatski CLIMA sistem za mjerenje i kontrolu vlage zraka u komori, te FAST-DRY sistem za brzu dehumidifikaciju komore.

Sami kontrolni sistem u potpunosti se može podesiti od strane korisnika, prema porebama.

Uređaj je izveden od inoxa, s uključenom IPX5 zaštitom od mlazova vode, savršeno ravnom, vodonepropusnom komorom, vratima s dvostrukim kaljenim staklom, zračnom komorom i unutarnjim vatro-reflektirajućim staklom za smanjenje topline emitirane prema korisniku i okolišu, unutarnjim staklom koje se lako uklanja tokom čišćenja, ručkom na vratima za otvaranje na lijevu ili desnu stranu, podesivom šarkom s optimalnim brtvljenjem, te deflektorom koji se može otvoriti za laki pristup ventilaciji tokom čišćenja.

Grijanje se ostvaruje oklopljenim INCOLOY 800 grijačima. Generiranje pare također se ostvaruje INCOLOY 800 grijačima, uz generator pare potpuno izoliran AISI304 inoxom.

Uređaj koristi metodu direktnog ubrizgavanja pare u komoru.

Uređaj ima i mnoge sigurnosne funkcije i uređaje, među kojima su: sigurnosni termostat komore, sigurnosni ispusni ventil za otpuštanje pritiska iz komore, termalna zaštita motora ventilatora, mehanički prekidač vrata, alarm manjka vode na zaslonu, samo-dijagnostika i prikaz greške na zaslonu, sistem hlađenja komore s kontrolom pregrijavanja na zaslonu, sigurnosni termostat bojlera, sonde razine vode u bojleru, te sonda za dojavu potpuno praznog bojlera.

Na zahtjev, dostupno je mnogo dodataka:

Multipoint sonda u više točaka za veće porcije (dužina pina 180mm Ø 3mm, Sonda igla Ø 0,1mm, Multisondni sustav - dvije multipoint sonde Ø 3mm, Filter masti, Ručni tuš, set nogica (h-150mm), set Castor kotačića, Inox panel toplinske zaštite za stranice (obavezan kada je uređaj pozicioniran pored izvora drugih topline), postolje od inoxa, postolje s predviđenim mjestom za Chiller / šoker, dodatne vodilice na stranicama, neutralni ormarić s vodilicama, statični skladišni ormarić sa sporim kuhanjem, nogice za instalaciju na brodovima, set castor kotačića za postolje, s 2 kočnice, kolica za uklonjive police u pećnici, s okapnim pladnjem, uklonjivi stalak (za korištenje s pripadajućim okvirom), okvir za uklonjive stalke pećnice i stalke za tanjure.