0

Konvekcijska pećnica Prime T PRBGT202 20 x GN2/1

Vrhunska digitalna, kombinirana, paro-konvekcijska plinska pećnica kapaciteta 20 x GN2/1 ili 40 x GN1/1

Cijena na upit
0,00
Cijena najma: 0,00

Opis proizvoda

Paro-konvekcijska pećnica kapaciteta  20 x GN2/1 ili 40 x GN1/1, vrhunski je uređaj koji pruža iznimnu kontrolu nad procesom pečenja, te sigurne, lako-ponovljive rezultate.

Odlikuje se novim digitalnim kontrolnim sustavom sa 7" HD kolor-kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir,  koji nudi konfiguriranje od strane korisnika, te nudi brz i lagan pristup najčešće korištenim receptima.

Dostupni modovi kuhanja uključuju: AC Sistem automatskog kuhanja internacionalnih recepata ilustriranih slikama gotovih jela, ručno kuhanje u tri moda (Konvekcija od 30°C do 300°C, kuhanje parom od 30°C do 130°C ili kombinirani mod konvekcije + pare od 30°C do 300°C), mogućnost programiranja/memoriziranja recepata (do 15 ciklusa) sa imenovanjem i dodjeljivanjem slike i informacija o svakom receptu. Uz to dostupan je i automatski CLIMA sistem za mjerenje i kontrolu vlage zraka u komori, te FAST-DRY sistem za brzu dehumidifikaciju komore.

Sami kontrolni sistem u potpunosti se može podesiti od strane korisnika, prema porebama.

Uređaj je izveden od inoxa, s uključenom IPX5 zaštitom od mlazova vode, savršeno ravnom, vodonepropusnom komorom, vratima s dvostrukim kaljenim staklom, zračnom komorom i unutarnjim vatro-reflektirajućim staklom za smanjenje topline emitirane prema korisniku i okolišu, unutarnjim staklom koje se lako uklanja tokom čišćenja, ručkom na vratima za otvaranje na lijevu ili desnu stranu, podesivom šarkom s optimalnim brtvljenjem, te deflektorom koji se može otvoriti za laki pristup ventilaciji tokom čišćenja.

Grijanje se ostvaruje modulacijskim plinskim grijačima s upuhivanjem zraka u komoru, automatskim uključivanjem plamena, elektronskom kontrolom plamena s automatskim resetiranjem paljenja, te visoko-efikasnim izmjenjivačem topline i AISI 310 S ormarićem .

Generiranje pare također se ostvaruje moduliranim plinskim grijačima, uz generator pare potpuno izoliran AISI304 inoxom, s automatskim pred-zagrijavanjem bojlera, dnevnim automatskim pražnjenjem bojlera, alarmom u slučaju prekomjernog nakupljanja kamenca, te polu-automatskim programom depuracije.

U uređaj su ugrađene i funkcije automatskog pred-zagrijavanja bojlera, dnevnog automatskog pražnjenja bojlera (temperatura ocijeđene vode ispod 60°C), te ispiranja. Uključen je i alarm u slučaju potrebe za uklanjanjem kamenca u bojleru, kao i program polu-automatskog uklanjanja kamenca.

Uređaj ima i mnoge sigurnosne funkcije i uređaje, među kojima su: sigurnosni termostat komore, sigurnosni ispusni ventil za otpuštanje pritiska iz komore, termalna zaštita motora ventilatora, mehanički prekidač vrata, alarm manjka vode na zaslonu, samo-dijagnostika i prikaz greške na zaslonu, sistem hlađenja komore s kontrolom pregrijavanja na zaslonu, sigurnosni termostat bojlera, sonde razine vode u bojleru, te sonda za dojavu potpuno praznog bojlera.

Na zahtjev, dostupno je mnogo dodataka:

Multipoint sonda u više točaka za veće porcije (dužina pina 180mm Ø 3mm, Sonda igla Ø 0,1mm, Multisondni sustav - dvije multipoint sonde Ø 3mm, Filter masti, Ručni tuš, set nogica (h-150mm), set Castor kotačića, Inox panel toplinske zaštite za stranice (obavezan kada je uređaj pozicioniran pored izvora drugih topline), postolje od inoxa, postolje s predviđenim mjestom za Chiller / šoker, dodatne vodilice na stranicama, neutralni ormarić s vodilicama, statični skladišni ormarić sa sporim kuhanjem, nogice za instalaciju na brodovima, set castor kotačića za postolje, s 2 kočnice, kolica za uklonjive police u pećnici, s okapnim pladnjem, uklonjivi stalak (za korištenje s pripadajućim okvirom), okvir za uklonjive stalke pećnice i stalke za tanjure.