0

Konvekcijska pećnica Memolis Control M MEGM071 7xGN1/1

Stolna plinska konvekcijska pećnica s direktnim ubrizgavanjem pare, kapaciteta 7 x GN1/1 ili 7 x 600x400mm

Cijena na upit
0,00
Cijena najma: 0,00

Opis proizvoda

Paro-konvekcijska pećnica kapaciteta 7 x GN1/1 ili 7 x 600x400mm, odličan je uređaj koji pruža iznimnu kontrolu nad procesom pečenja u kompaktnom izdanju, te sigurne, lako-ponovljive rezultate.

Odlikuje se s 10 pred-programiranih modova kuhanja koji se lako pokreću instant-start ikonama, mogućnošću programiranja od 11 do 89 programa u automatskim sekvencama do 4 ciklusa, uz mogućnost asociranja svih programa s bilo kojom od ikona kako bi se stvorila lista najdražih. Moguće je i ručno kuhanje/pećenje konvekcijom od 30°C do 260°C, te programiranje ovlaživača, kao i kuhanje uz korištenje dodatne sonde (sonda na upit).

Kontrola nad uređajem ostvaruje se kontrolnim panelom s ručnim kontrolama, prekidačima i svjetlosnim indikatorima.

Uređaj je izveden sa savršeno glatkim zidovima i zaobljenim kutevima komore, duplo-glaziranim vratima koja se otvaraju prema dolje, s termoreflektivnim staklom i zračnom izolacijskom komorom koja spriječava isijavanje topline prema korisniku i povećavam efikasnnost, internim staklom vrata koja se lako otvaraju za lakše čišćenje, ručkom preko cijelih vrata, podesivim šarkama za optimalno držanje, uklonjivim deflektorom za lakše čiššćenje ventilatorske jedinice, te IPX4 zaštitom od mlazova vode.

Grijanje se ostvaruje modulacijskim plinskim grijačima s upuhivanjem zraka u komoru, automatskim uključivanjem plamena, elektronskom kontrolom plamena s automatskim resetiranjem paljenja, te visoko-efikasnim izmjenjivačem topline i AISI 310 S ormarićem .

Sigurnosne značajke uređaja uključuju sigurnosni termostat komore za kuhanje, sigurnosni uređaj za otpuštaštanje pritiska iz komore, termičku zaštitu motora ventilatora, mehanički prekidač vrata, alarm manjka vode, samo-dijagnostiku i prikaz greške, te sistem hlađenja kod pregrijavanja komponenti, s kontrolom prikaza.

Uređaju se na zahtijev može mijenjati tip napajanja između AC230V, 3AC230V i 3NAc400V.