0

Faema

Sortiraj prema

Faema E71 Touch / E71E

Faema E71 je novi aparat za espresso kavu za profesionalce. Svojim dizajnom i projektom osmišljen je da zadovolji potrebe svih onih koji žele pripremiti vrhunski espresso.
cijena na upit
— saznaj više

Faema President / Touch / Buttons

Faema President je aparat za espresso kavu, za profesionalce. Svojim dizajnom i projektom osmišljen je da zadovolji potrebe svih onih koji žele pripremiti vrhunski espresso. Faema President vraća legendarne modele iz 60-ih, nudeći novu inovativnu tehnologiju.
cijena na upit
— saznaj više

Faema E61 Jubile / Legend

Faema Jubile je novi aparat za espresso kavu za profesionalce. Svojim dizajnom i projektom osmišljen je da zadovolji potrebe svih onih koji žele pripremiti vrhunski espresso. E61 je prvi aparat koji koristi volumetrijsku pumpu kako bi vodi dao idealan tlak od 9 bara tlaka i održavao ga konstantnim tijekom cijelog procesa ekstrakcije, za razliku od strojeva s polugom.
cijena na upit
— saznaj više

Faema Prestige + / A / Compact

Faema Prestige je aparat za espresso kavu, za profesionalce. Svojim dizajnom i projektom osmišljen je da zadovolji potrebe svih onih koji žele pripremiti vrhunski espresso. Ikona iz 70-ih dostupna je u novom dizajnu.
cijena na upit
— saznaj više

Faema E98 UP / S

Faema E98 je aparat za espresso kavu, za profesionalce. Svojim dizajnom i projektom osmišljen je da zadovolji potrebe svih onih koji žele pripremiti vrhunski espresso.
cijena na upit
— saznaj više